Poštovani,

ovim putem Vas obavještavam da naša Udruga za zdravstvenu njegu bolesnika u kući koja je i jedina stručna udruga u našoj djelatnost okuplja medicinske sestre /tehničare kojima je zajednički interes unapređenje djelatnosti zdravstvene njege bolesnika u kući. Članom naše udruge postaje se ispunjavanjem pristupnice koja se nalazi na web. stranici Udruge. Članarina po članu iznosi 15 kn plativo na mjesečnoj razini ili 180kn plativo na godišnjoj razini do 31.05. tekuće godine. Molim Vas da po uplaćenim članarinama na e-mail : predsjednica.znjuk@gmail.com dostavite popis članova za koje je uplaćena članarina radi pravilnog evidentiranja uplaćenih članarina. U koliko niste podmirili obveze za 2019.godinu molimo Vas da to uradite do 31.12.2019. godine .

Zahvaljujem Vam na dosadašnjoj dobroj suradnji uz srdačan pozdrav


Poštovane/i,

Hrvatski nacionalni savez sestrinstva počinje kampanju: #snagasestrinstva2020
Slijedom toga, pozivamo Vas na tečaj III. kategorije za medicinske sestre i tehničare pod nazivom “Perioperativna skrb kod neurokirurških bolesnika s aneurizmom” a koji će se održati 31. siječnja 2020. godine u KBC-u Sestre milosrdnice, Klinika za neurokirurgiju (Predavaonica), Vinogradska cesta 29, 10 000 Zagreb.

Tečaj organizira Udruga medicinskih sestara i tehničara neurokirurgije Hrvatske.

Kotizacija za tečaj se ne naplaćuje, a prijave se vrše do 29. siječnja 2020. godine na e-mail: vesna.svircevic@gmail.com.

Molim Vas da obavijest proslijedite članovima svojih Udruga i Društava.

Vidimo se, lijepi pozdrav svima!

dr.sc. Biljana Kurtović, mag.med.techn.

Izvršna tajnica Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva

Program tečaja | Popis voditelja